Nyhed

Diefenbach-releaseparty med 4-dobbelt alternativ-koncert

Nyt album præsenteres på Loppen i København 25. oktober med Lise Westzynthius, Pluto og Martin Ilja

På mandag d. 27. oktober udgiver den danske postrock m.m.-gruppe Diefenbach sit andet album "Run Trip Fall", og det fejrer bandet med et releaseparty på lørdag d. 25. oktober på Loppen på Christiania. Modsat en del andre releaseparties er der offentlig adgang, men så koster det også en lille slat håndører.

Til gengæld kan man opleve koncert med ikke blot Diefenbach, men tre andre markante navne fra den alternative danske scene, nemlig singer-songwriteren Lise Westzynthius, det afdæmpede, dansksprogede orkester Pluto samt Martin Ilja, der til daglig er sanger og guitarist i Speaker Bite Me, men nu er på vej med et soloalbum, hvor bl.a. musikerne fra Diefenbach medvirker.

Diefenbach debuterede i februar 2001 med det selvbetitlede og anmelderroste debutalbum, der præsenterede overvejende instrumental guitarrock i ånden fra postrock-relaterede navne som Tortoise, Mogwai og Godspeed You Black Emperor! På det nye album broderer de videre på stilen, men inddrager også i større grad elementer fra både old- og new school-electronica, jazz, funk og halvfjerdserrock, ligesom der er flere sangnumre og i det hele taget øget fokus på det melodiske.

ANNONCE