Nyhed

Den 9. september er det ulvetid for Andrew W.K.

Heavydiscogalningen er klar med sit andet album "The Wolf"

Partymonsteret Andrew Wilkies-Krier, bedre kendt som Andrew W.K., er netop blevet færdig med sit andet album. Albummet har fået titlen "The Wolf" og udsendes den 9. september. "Dette album er direkte dedikeret til de mennesker, der elsker den musik, jeg laver. Men ikke kun den musik, jeg laver, men til alle passionerede mennesker, der elsker musik. Mit vigtigste mål med dette album er at glæde folk. Det er ikke at chokere eller skræmme folk. Det er ikke lavet for at provokere, men for at nyde. Og jeg ønsker virkelig at glæde folk med dette album og gøre dem så glade som muligt," forklarer W.K. til mtv.com.

Albummet indeholder 12 sange, hvor der både er numre i same stil som på debuten "I Get Wet", men også mere fyldige og dynamiske sange i stil med 70’er- og tidlige 80’er-bands som Supertramp og Asia.

Selv beskriver W.K. albummets udvikling fra det velkendte til det uventede med følgende ord: "Du starter med at køre ned ad den her vej, og du tænker "jeg elsker den her del af byen. Der er den butik, jeg elsker. Der et det gadehjørne, hvor jeg plejede at hænge ud. Der er min skole. Der er min ven, jeg elsker den gut." Og så bliver du ved med at køre og tænker "Hey, det her er en del af byen, jeg aldrig har været i". Og så kører du noget mere, og du tænker "Hvor er jeg? Hvad sker der? Det her er sindssygt" Og inden du ved af det, kører du ude i rummet."

Førstesinglen "Tear It Up" udsendes den 15. juli, men allerede nu kan du se og høre en kort forsmag:


Windows Media Player.

Real Player.ANNONCE