Nyhed

Se R.E.M. live i øvelokalet

Forsmag på verdensturné, der bringer dem til Midtfyns Festival

På dagen, hvor R.E.M. indleder deres verdensturné i Holland, har bandet postet en optagelse af fire sange fra deres øvelokale i Vancouver.

Forsanger Michael Stipe skriver på bandets hjemmeside: ”Vi har øvet i cirka en uge i Vancouver, efter indspilnings- og mixning-processen. Det er sådan her, det ser ud og lyder. Vi ønskede at gøre noget for alle jer, og det er så det her. Præcis hvad I kan forvente af turnéen, men med store lamper.”

Følgende fire sange kan ses på hjemmesiden:

“Maps And Legends” fra “Fables Of The Reconstruction”
“Get Up” fra “Green”
“She Just Wants To Be” fra “Reveal”
“Walk Unafraid” fra “Up”

Se dem i enten Quicktime eller Windows Media Player format her her.

På bandets re-designede hjemmeside remhq.com er der også mulighed for at sende forslag til sætlisterne på turnéen, der blandt andet bringer bandet til Midtfyns Festival den 3. juli, hvor de spiller på Rockscenen klokken 00.

For at ønske sange til Midtfyns Festival-koncerten skal man sende en mail til [email protected] og skrive MIDTFYN Setlist som emne, og så er det bare at krydse fingre for, at dine ønsker er blandt de 70 sange, bandet har øvet på op til turnéen.

Som tidligere skrevet her på siden bliver Stipe, Peter Buck og Mike Mills på turnéen flankeret af multiinstrumentalisterne Scott McCaughey og Ken Stringfellow, samt af trommeslageren Bill Rieflin. Især Bill Rieflin imponerer på optagelsen fra øvelokalet.

GAFFA.dk er selvfølgelig på pletten på Midtfyns Festival, hvor vi bringer jer anmeldelser og stemningsrapporter.


ANNONCE