Nyhed

Guided By Voices udsender Greatest Hits

Opsamlingen vil også udgøre del af et nyt bokssæt

Det amerikanske indie-band, lo-fi veteranerne Guided By Voices, udsender nu, efter mange år med et utal af udgivelser, en slags greatest hits-opsamling. Titlen er "Human Amusements At Hourly Rates: The Best Of Guided By Voices" og opsamler nogle af de største GBV-sange fra 1987 til 2003.

Albummet vil både kunne fås seperat og som en del af det store Guided By Voices-bokssæt "Hardcore UFOs: Revelations, Epiphanies And Fast Food In The Western Hemisphere". Sættet udkommer på Matador Records den 4. november og kommer til at indeholde fem cd’er og en dvd.

Udover "best-of"-opsamlingen vil bokssættet bestå af en cd med titlen "Live At The Wheelchair Races", en opsamling af ikke tidligere udgivet live-materiale; cd'en "Delicious Pie & Thank You For Calling" med ikke tidligere udgivet studiemateriale; cd'en "Demons And Painkillers" med nogle sjældne sange fra diverse singler og opsamlinger; en cd med bandets debutudgivelse, ep'en "Forever Since Breakfast" fra 1986, der aldrig tidligere har været genudsendt; og endelig en dvd med en udvidet udgave af Guided By Voices-dokumentarfilmen "Watch Me Jumpstart" samt alle bandets videoer.

Dvd’en vil ligesom "hits"-opsamlingen også blive tilgængelig uden for boksen. Alle udgivelserne udsendes den 4. november.

Guided By Voices har været igennem mange udskiftninger, men er centreret omkring sangeren og sangskriveren Robert Pollard, der regnes for én af de mest produktive sangskrivere nogensinde, og som også laver musik i form af en masse sideprojekter ved siden af Guided By Voices. Bandet, der har udgivet alt fra primitive lo-fi optagelser til mere studiepolerede plader, er for tiden aktuelle med albummet "Earthquake Glue" på Matador.

ANNONCE