Nyhed

Guided By Voices udgiver afskeds-dvd

Den nu opløste gruppe udgiver deres sidste koncert på dvd

Guided By Voices må stå som et af de mest produktive indie-bands nogensinde med et bagkatalog på omkring tyve udgivelser på 18 år. Bandet opbyggede siden slutningen af 80erne en stor og trofast fanskare, der naturligt nok var slemt skuffede, da det sidste år kom frem, at bandet ville lade sig opløse.

Gruppen gik dog ud med et brag og spillede sin sidste koncert 31. december 2004 i Chicago, og den koncert bliver nu tilgængelig på dvd. Koncertoptagelsen indeholder ikke mindre end 63 sange og har fået titlen "The Electrifying Conclusion", hvilket også var navnet på bandets afskedsturné. Udover det enorme antal sange kan man på dvd'en også se gæsteoptrædener fra tidligere GBV-medlemmer og fra Matt Sweeney (Chavez/Zwan), Jon Wurster (Superchunk/Marah) og sanger/sangskriver Bob Pollards bror Jim Pollard.

Der er desuden noget bonusmateriale, hvor Bob Pollard indspiller demoer til en række sange, så alt i alt må udgivelsen siges at være pakket til bristepunktet. dvd'en udkommer i USA 15. november og ligner i høj grad et must-have for GBV-fans.

Se trailer her: http://www.plexifilm.com/gbv.high.html

ANNONCE