Nyhed

The Fashion på Stengade

The Fashion vikarierer for Port Friendly på Stengade den 20. september.

Lørdag den 20. skulle den danske singer/songwriter-påvirkede duo Port Friendly have spillet på Stengade i København, men det er nu aflyst. I stedet vil det nye danske band The Fashion optræde.

Medlemmerne af The Fashion har i forskellige sammenhænge turneret Europa i et miljø, der primært er domineret af hardcore og punk, og gik i foråret sidste år sammen om at skabe, hvad deres pressemateriale kalder et anderledes bud på et rockband med kant og popappeal.

Udgivelsen af en tretommers single september sidste år på det danske indielabel North Post vakte interesse hos RCA/BMG, som nu er klar til at sende The Fashions debutalbum, "Rock Rock Kiss Kiss Combo", på gaden.


Pladen er delvist produceret af svenske Michael Ilbert og delvist af The Fashion selv. Ilbert har tidligere arbejdet for f.eks. The Cardigans, Hellacopters, Fireside og Håkan Hellström. I arbejdet med pladen har man gået efter en ubekymret, ren energi og musikken er up-beat og pågående, med underliggende lag af protestsang, romantik og melankoli. Karakteristika er høj og særpræget vokal, hurtige trommebeats, små synthfigurer og skæv guitar.

The Fashion består af Jakob Printzlau på vokal, Christian Lignell Bækholm på bas, Christoffer Brasen Griebel på synth og vokal, Anders Find Axelsen på guitar og vokal og Jacob Ankær Johansen på trommer.

"Rock Rock Kiss Kiss Combo" udkommer mandag den 15. september 2003.


For mere info om koncerten og The Fashion, check da thefashion.dkANNONCE