Nyhed

The Fashion stopper

Den danske kvartet stopper for at give plads til nye projekter

The Fashion udgav debutalbummet "Rock Rock Kiss Kiss Combo" i 2003, efter gruppen havde skrevet kontrakt med BMG. Siden er det blandt andet blevet til en række USA-turnéer, opvarmingsjob for Stereophonics, optræden på Roskilde Festival samt udgivelsen af gruppens andet album "The Fashion" i 2007.

Det selvbetitlede album fik en varm modtagelse af GAFFAs anmelder Erik Barkman, som gav albummet 5 stjerner og følgende ord med på vejen:

"Ingen tvivl om, at københavnere har samlet på gode sange siden debuten. Og ikke bare det: De har givet sig tid til at polere dem, til de skinner. Lyden og korarbejdet er i en klasse for sig på The Fashion, der uden de store armbevægelser kandiderer til vinterens bedste danske pop/rock-album."

Men nu offentliggør The Fashion, at de netop har valgt at gå hver til sit for at søge nye udfordringer. I en pressemeddelelse skriver forsanger Jacob Printzlau:

"Vi er nået til et punkt, hvor vi ikke længere føler, at vi sammen kan løfte bandet til nye højder, og i stedet for at gentage os selv har vi valgt at stoppe, mens legen er god for at søge nye udfordringer hver for sig."

Videre i meddelelsen forklarer bandet, at fremtiden byder på flere musikalske projekter fra alle fire medlemmer:

"Jacob Johansen (yderst til højre, red.) har længe været aktiv, både i bandet Rising hvor han spiller trommer, og i Anchorless, hvor han er guitarist. Anders (Find Axelsen - yderst til venstre, red.) vil forsætte med at skrive og producere musik under navnet 'Stereo Science', Christian (Lignell Bækholm - nummer 2 fra venstre, red.) er involveret i pladeselskabet Heads Up og et endnu unavngivet bandprojekt, og Jakob Printzlau (nummer to fra højre, red.) er i øjeblikket i studiet for at indspille med sit nye band, Hammonds Harrington & Destroy, som udgiver deres debut-ep til foråret."

Jacob Printzlau gjorde sig iøvrigt bemærket til GAFFAs eget gallashow i december, da han modtog en GAFFA-Pris for sin musikvideo til Kashmir-nummeret "Still Boy", som vandt prisen for årets musikvideo.

Printzlau sender en varm hilsen ud til alle, der har været med til at støtte The Fashion gennem årene:

"Der skal lyde en varm tak til alle de mennesker, der har arbejdet hårdt for os, til de bands vi har touret med, og til de folk, der har købt vores plader og kommet til vores shows, og som alle har hjulpet med at til gøre bandet til det det var."

ANNONCE