Nyhed

Ephemera udkommer med opsamlingsplade d. 27. maj

Titlen er "Score" og rummer 13 soundtracknumre

Den norske pigetrio Ephemera udgiver deres opsamlingsplade "Score" d. 27 maj på deres eget pladeselskab Ephemera Records.

"Score" er en velvalgt titel, da Ephemera har haft mere i tankerne end blot at udsende en opsamlingsplade. "Score" betyder soundtrack på amerikansk og indikerer altså, at de 13 sange på albummet hver især er en slags soundtrack.

Ephemera har formået at promovere deres musik til diverse indflydelsesrige agenter rundt omkring i verden – agenter, der placerer musik i film, serier og reklamer. De 13 sange på "Score" har netop indgået i forskellige film- og TV-sammenhænge.
Blandt andet har jenterne lagt musik til film som norske "Buddy" (Danmarkspremiere 28. maj 2004, som GAFFA.dk har omtalt) og "Kvinnen i Mit Liv" og de amerikanske film "Getting There" og "The Challenge" samt serierne "Felicity" og "Who Wants To Marry My Dad". Desuden dukker Ephemeras numre også op i et par japanske og norske reklamer – blandt andet for NRK-kanalen Petre (P3).


Med "Score" samler Ephemera nogle af de allerbedste sangperler fra deres tre sidste album, hvor det forrige album "Air" særligt har gjort dem berømte og høstet guld i hjemlandet.

Ephemera er en stor del af Spot 10-festivalens program i starten af juni. De spiller om fredagen og er også udvalgt til at være en del af festivalens Præ-Spot-arrangement, hvor de giver akustiske koncerter med Thomas Dybdahl i dagene op til Spot 10.

Læs desuden GAFFA.dks interview med Ephemera torsdag d. 3. juni som optakt til Spot 10.


Ephemeras site

ANNONCE