Nyhed

Moi Caprice på vej med nyt album

Det danske band er på vej med deres andet udspil, der er mikset af en anerkendt international producer

Det danske pop-rockband Moi Caprice, der i 2003 debuterede med albummet ”Once Upon A Time In The North”, er i øjeblikket i færd med at lægge sidste hånd på opfølgeren til den velklingende debut. Det nye album har endnu ikke fået nogen titel, men udgivelsesdatoen er dog blevet fastlagt til d. 14. marts med single- og videoudslip midt i januar.

Albummet er indspillet i Black Tornado i København og på en ødegård i Sverige med Moon Gringo-bassisten Fridolin Nordsø i producerstolen. Miksningen vil derimod blive udført af den anerkendte producer Gareth Jones, der igennem de seneste par årtier har mikset og produceret for navne som Nck Cave, Depeche Mode og Erasure. Jones har derudover mikset Interpols meget roste album ”Turn On The Bright Lights”.

Om musikken på albummet foreligger endnu ikke mange oplysningen, men det ligger dog fast, at det meget populære live-nummer ”My Girl You Blush” vil være at finde på albummet, der desuden vil inkludere titler som ”I Dream Of Cities”, ”Thieves Like Us”, ”Be Kind To My Mistakes” og ”Go”.

ANNONCE