Nyhed

Snow Patrol klar med dvd

Snow Patrol er klar med to udgivelser inden dette års udgang.

Snow Patrol er klar med koncert dvd'en "Live 2004: Mums and Dads of the World Be Patient With Your Children", som udkommer 23. november. DVD'en indeholder i følge Pitchfork Media 15 sange, som bl.a. stammer fra optagelser af Snow Patrols udsolgte koncert i Somerset House i London tidligere på året. En række hjemmevideo-optagelser af bandet selv har også fundet sin vej til dvd'en.

Samme dag, som koncert dvd'en ser dagens lys, vil man også kunne få fingrene i en lækker special edition udgave af bandets tredje album "Final Straw". Denne udgave indeholder, udover hele det originale album, en dvd med bl.a. et surround-mix af albummet, musik videoer, live-optagelser og et videointerview.

I følge rygterne påtænker Snow Patrol at gå i gang med optagelserne til et nyt album til februar 2005. I følge GAFFAs anmelder Peter Studstrup havde "Final Straw" ikke så meget at byde på, så lad os håbe, at drengene gør sig mere umage næste gang! Indtil det nye materiale bliver tilgængeligt, kan man bl.a. lytte til Snow Patrols coverversion af The Undertones "Teenage Kicks" på bandets hjemmeside. Coverversionen er en hyldest til den indflydelsesrige BBC-radiovært John Peel, som døde 26. oktober i år.

Snow Patrol

ANNONCE