Nyhed

Payload uddeler priser

Magtens Korridorer får Payloads Talentpris

Websiden Payload.dk har uddelt fire priser til danske navne, der har været blandt de mest downloadede på deres webside. Talentprisen gik til Magtens Korridorer (billedet), der scorede et hit med "Lorteparforhold", selvom bandet dengang stod uden pladekontrakt.

Payload uddelte desuden en pris til Anna David, hvis single "Fuck dig" var årets mest downloadede track foran navne som Magtens Korridorer "Lorteparforhold"), Simone ("Vindens farver") og Nephew ("Byens hotel"). Og netop Nephew dukker også op på det mest downloadede album, der i år var "Værsgo 2".

Den særlige Payload Pris går hvert år til en solist, et band eller andre, der har brugt nettet til at afprøve nye muligheder for udgivelse af musik. I år gik prisen til Remee og brødrene Rasmus og Nicolai Seebach for sangen "Hvor små vi er", der blev indspillet og udgivet til fordel for ofrene for den tsunami, der kostede hundredtusindvis af liv i begyndelsen af 2005. Både sangen og videoen kunne downloades, og sammen med den fysiske udgave af singlen har det resulteret i mere end 2,5 mio. hjælpekroner. Payload har derfor valgt at hædre bagmændene for tracket – Remee og brødrene Seebach, der både skrev og producerede sangen – som en beskeden tak for deres stærke initiativ.

Læs mere om priserne hos Payload

ANNONCE