Nyhed

Destiny’s Child opløst

Den uhyre succesfulde r&b-trio stopper samarbejdet efter den igangværende verdensturné

Destiny’s Child bekendtgjorde under en koncert i Barcelona, at bandet efter den igangværende verdensturné vil stoppe samarbejdet og opløse gruppen. Koncerten i Barcelona bliver således den allersidste, gruppen kommer til at spille i Europa.

Rygter har længe verseret om bandets opløsning. Specielt efter Beyonces vellykkede soloudgivelse "Dangerously in Love" i 2002, mente mange, at bandet ville falde fra hinanden, men efter sidste års udgivelse forstummede flertallet af disse rygter. Men nu er bruddet altså en realitet.

I en pressemeddelelse skiver gruppen i følge mtv.com blandt andet følgende:


”Vi har arbejdet sammen som Destiny’s Child, siden vi var 9, og turneret sammen siden vi var 14. Efter en masse diskussioner og sjælelige overvejelser indså vi, at den igangværende turné har givet os muligheden for at forlade Destiny’s Child, mens vi er på toppen, forenet i venskab og fyldt med en overvældende taknemmelighed for vores musik, vores fans og hinanden.”

Gruppen gennemfører dog stadig deres planlagte turné i det amerikanske. Turnéen afsluttes den 10. september i Vancouver.

ANNONCE