Nyhed

Smog til Aarhus og København i juli

Bill Callahan & band var i glimrende form ved gårsdagens start på deres europæiske tour

Smog alias amerikaner Bill Callahan er i øjeblikket aktuel med sit tolvte album, "A River Ain't Too Much To Love", og det giver ham naturligvis en fin mulighed for at turnere.

Callahan har således afsat en måned til at rejse Europa tyndt med sit band, og touren, der startede i London i går, afsluttes med to koncerter i Danmark på følgende datoer og steder:

10.07 VoxHall, Aarhus
11.07 Loppen, København

At dømme efter Smogs turnéstart i aftes på Carling Academy Islington i London er der noget at glæde sig til. Callahan, der sang alle vokaler og spillede akustisk guitar på samtlige numre, var bakket op af en bassist, en guitarist med en el-guitar i hænderne og en glimrende trommeslager, der at dømme udfra hans løse, ofte komplicerede spil muligvis har en fortid inden for jazz.


Der var ikke så meget at se på under showet – det vildeste var Callahans mange knæbøjninger bag mikrofonen – men firkløveret spillede en fornem lyttekoncert drevet af de forholdsvis enkle Smog-arrangementer og Callahans dragende lyrik. Det knap 90 minutter lange show tog udgangspunkt i det nye album, men der blev også plads til et antal Smog-klassikere som "Held", "Bloodflow" og "Cold Blooded Old Times".

Smog hos Domino Recording Co.


Smog fanside

ANNONCE