Nyhed

Vega inviterer til elektronisk minifestival i april

Fra den 7. – 9. april markeres foråret på Vega med arrangementet Spring Break, der byder på både hjemlige og internationale elektroniske navne

Vega og Roskilde Festival har i samarbejde besluttet at markere de varmere tiders komme med afholdelsen af en elektronisk minifestival, der vil løbe af stablen den 7. – 9. april.

Begivenheden har fået den passende titel Spring Break, og i løbet af de tre dage vil både danske og udenlandske kunstnere levere liveshows med masser af lysshows og visuals.

Blandt de optrædende er blandt andet engelske Jamie Lidell, der tidligere blandt andet har bevist sine kvaliteter som liveact på Roskilde Festivalen. Fra den tyske klubscene kommer blandt andet Ellen Allien, Modeselektor og Captain Comatose, mens danske navne som Bikstok Røgsystem (billedet) og Ralph Myersz & Jack Herren Band også lægger vejen forbi.


Spring Break er en del af det større projektsamarbejde Urban Art Stories, der binder byerne Berlin, København og Malmø sammen i en fælles kulturel manifestation.

Prisen er 60 kroner plus gebyr per aften, og billetter kan købes via vega.dk, billetlugen og Fona.

Der er en aldersgrænse på 20 år.
ANNONCE