Nyhed

Nyt The Breakers-album færdigt

Den danske rockkvintet er efter flere omveje klar til at udgive deres andet album

Danske The Breakers har måttet en del besværligheder igennem, men nu er det så langt om længe lykkedes bandet at blive klar til at udgive deres andet album. Den nye skive har foreløbig har fået arbejdstitlen ”Here For A Laugh” og forventes at komme i handlen den 23. januar.

The Breakers blev efter udgivelsen af deres første album ”What I Want” i 2003 droppet af giganten Sony, hvorefter de fandt ind i et samarbejde med det danske pladeselskab Evelyn Records. Men efter at bandet havde indspillet deres nye album, opstod der uoverenstemmelser mellem bandet og Evelyn Records, hvilket resulterede i, at bandet blev fyret på gråt papir.

Men for godt to måneder fandt bandet så sammen med folkene bag Good Guy’s Recording Company, og denne cocktail har tilsyneladende været en større succes, for nu er hele albummet så blevet genindspillet med Billy Cross i producerstolen.

Ydermere er det lykkedes at få et par prominente herrer til at mixe albummet. Det er således det amerikanske producer-makkerpar Paul Q. Kolderie og Sean Slade, som lægger sidste hånd på værket. De to har tidligere arbejdet sammen med blandt andet Radiohead på deres to første album, ligesom de også har haft fingrene i navne som The Cure, Hole, Pixies og Lemonheads for nu bare at nævne et par stykker.

Nummeret ”Dance The Go-Go” bliver udgivet som single omkring den 1. december, men det vil ikke være muligt at købe et fysisk eksemplar af singlen, da den kun udkommer som betalings-download på diverse sites på internettet. Skulle man imidlertid vælge at troppe op til bandets gratis koncert på Rust i København den 11. november, så vil der som en ekstra bonus være et gratis eksemplar af singlen til de første 50 gæster.

Se bandets hjemmeside her!

ANNONCE