Nyhed

Få to rene og rå rockoplevelser

Københavnsk bar tilbyder nedbarberede koncerter med 18th Dye og Cartridge – ingen scene, ingen lysshow, bare ren uforfalsket rock

Den københavnske bar Zum Biergarten lægger bogstaveligt talt gulv til to koncerter med henholdvis dansk/tyske 18th Dye (billedet) og aalborgensiske Cartridge. Der vil således hverken være scene, lysshow eller nogen form for setup til koncerterne. Det bliver bare ren, rå og uforfalsket rock lige i ansigtet på publikum.

Cartridge, der sammen med produceren Jon Schumann begynder indspilningerne til deres debutalbum i november, indtager gulvet på den københavnske bar allerede på fredag den 28. oktober. Prisen for at opleve denne koncert er ydmyge 50 kroner, og eftersom billetterne sælges her på siden via GAFFA Billet, så kan Klub GAFFA-medlemmer klemme sig ind for blot 40 kroner.

18th Dyes koncert på Zum Biergarten bliver deres sidste i Danmark, inden de drager videre til Tyskland. Koncerten finder sted den 4. november, og prisen er 75 kroner og for de privilegerede Klub-GAFFA-medlemmer er den 60 kroner.

Der er kun 100 billetter til hver af de to koncerter, så det er med at være ivrig på musefingeren. Dørene åbnes begge aftener klokken 21.00, og showet begynder klokken 21.30 præcis.

Køb 18th Dye

Køb Cartridge

ANNONCE