Nyhed

The Fugees til Danmark

Koncert i Forum 5. december. Billetsalget åbner 13. oktober kl. 10 på Billetnet

The Fugees er, som vi tidligere har nævnt på GAFFA.dk, gendannet, og alle tre originale medlemmer, Lauryn Hill, Wyclef Jean og Pras Michel, besøger Danmark i forbindelse med deres Europaturne og giver koncert i Forum, København mandag den 5. december 2005.

Det er ni år siden, The Fugees sidst stod på scenen i Danmark, på Loppen på Christiania, og meget er sket siden dengang, hvor de lige havde udgivet deres andet og indtil videre sidste album, gennembruddet ”The Score”, indeholdende giganthittet, fortolkningen af Roberta Flack-klassikeren ”Killing Me Softly” og det også store hit ”Ready Or Not”.

”The Score” solgte 17 millioner eksemplarer på verdensplan, og albummet indbragte gruppen to Grammy-priser. The Fugees var et af 1990'ernes største navne med deres iørefaldende fusion af hiphop, neo-soul og reggae. Siden har medlemmerne, ikke mindst Hill og Jean, hver især nydt stor succes som solokunstnere. De er nu sammen igen, og gruppen har netop udgivet download-singlen "Take It Easy". Et nyt Fugees-album er også undervejs og forventes at udkomme i begyndelsen af det nye år.

Lauryn Hill var i øvrigt i Danmark så sent som i juli måned, hvor hun gav koncert på en flydende scene i Københavns Havn og også gav Fugees-klassikere som ”Killing Me Softly” og ”Ready Or Not”, til stor begejstring.

Til koncerten vil der også være et opvarmningsband. Hvem det bliver, vides dog endnu ikke.

Billetsalget til koncerten starter torsdag den 13. oktober 2005 kl. 10:00 på Billetnet.

Fugees' hjemmeside

ANNONCE