Nyhed

Første navne klar til Ringe

Magtens Korridorer og Rock Hard Power Spray er blandt de første navne til den fynske amatørfestival

Selv om planerne om en genoplivning af Midtfyns Festival i 2006 for nylig led deres endelige skibsbrud, betyder det ikke, at fynboerne skal klare sig igennem sommeren uden en musikfestival. Ringe Festival holder således stadig fanen højt, og blandt de første offentliggjorte navne til årets festival kan man blandt andet finde et par af de kunstnere, som også skulle have optrådt ved den nu nedlagte Midtfyns Festival.

Når amatørfestivalen således åbner ballet torsdag den 29. juni, bliver det med to af den danske rockscenes mere lovende navne - nemlig Magtens Korridorer og Rock Hard Power Spray (billedet).

De første navne blev offentliggjort på et pressemøde i går, hvor de to arrangører, Michael Nielsen og Søren Danielsen, gjorde, hvad de kunne for at dæmpe forventningerne:

"Vi har ikke de store penge at gøre med, og det er heller ikke et mål i sig selv at blive store. Succeskriteriet er, at gæsterne hygger sig og måske tager lidt flere med næste år," fæller Michael Nielsen ifølge Fyens Stiftstidende.

Blandt de øvrige offentliggjorte navne finder man Nice Little Penguins, OnElvis, Lasse Helner/The Baronets, Lasse & Mathilde, What Ever samt det lokale band Toby Kay.

"Vi har haft travlt, efter at det stod klart, at Midtfyns Festival alligevel ikke bliver til noget. Det er meningen, at vi skal op på 8-10 store bands for hver af de tre dage plus en hel masse amatørbands. Men man skal ikke forvente at se TV-2 eller Gnags," understregede Michael Nielsen afslutningsvis.

Billetsalget til festivalen indledes den 6. marts.

ANNONCE