Nyhed

Dansk Snow Patrol-besøg udsat

Skotterne udskyder en lang række europæiske jobs og en hel USA-turné

Snow Patrol havde allerede udsat deres USA-turné af hensyn til forsanger Gary Lightbodys helbred – hans stemmebånd er hårdt ramt af strubebetændelse – men nu har de altså måttet udskyde den endnu en gang. Med i købet ryger en række europæiske jobs, desværre også bandets besøg i Store Vega, der var programsat til torsdag den 7. september og blev annonceret på GAFFA.dk i sidste uge.

På bandets hjemmeside beklager Gary Lightbody udsættelserne og forklarer, at ”mine stemmebånd ser ikke ud til at have helet overhovedet. Polypperne er der stadig, og min sangstemme er ekstremt skrøbelig.” Lightbody er af sin læge blevet rådet til at holde stemmen i ro i en måned, et råd han dårligt tør trodse. Længere nede af vejen venter der muligvis sangeren en operation.

Så for de danske Snow Patrol-fans er der ikke meget andet at gøre end at se tiden an og håbe på det bedste. Billetterne til Store Vega-koncerten nåede ikke engang at blive sat til salg, før meddelelsen fra Snow Patrol-lejren indløb, så i det mindste undgår både billetkøbere og billetsælgere en logistisk hovedpine oven på aflysningen.

ANNONCE