Nyhed

The Breakers og Green Pitch udgives i USA

Good Guy’s Recording Company i nyt samarbejde med amerikansk selskab

Når danske Green Pitch og The Breakers (billedet) til efteråret tager deres første skridt ud på USAs plademarked, sker det som direkte resultat af et nyt, omfattende samarbejde mellem danske Good Guy’s Recording Company og amerikanske Funzalo. Bag Funzalo står den 53-årige brancheveteran Mike Lembo, der fungerer som både manager, pladeselskabsejer og musikforlægger i sit eget lille forretningsimperium.

Lembo besøgte København i weekenden for at se koncerter med Green Pitch og The Breakers og snakke forretning, og resultatet blev en vidtrækkende aftale imellem ham og Good Guy’s-ejer Anders Reuss. Funzalo sikrer sig således ret til de næste tre albums fra The Breakers og Green Pitch uden for Danmark, ligesom han som gruppernes musikforlag vil arbejde for at afsætte deres musik til film, tv og reklamer i USA.

Hos Good Guy’s Recording Company er der store forventninger til aftalen med Lembo, der har opbygget mange kontakter gennem sin lange karriere – også udenfor USA. Desuden fungerer Funzalo-ejeren som manager for en række amerikanske producere og lydteknikere, hvilket selvsagt åbner spændende perspektiver for Breakers’ og Green Pitch’s kommende indspilninger.


ANNONCE