Nyhed

Bent Fabric hitter i USA og Japan

Albummet "Jukebox" ligger imponerende højt på de udenlandske hitlister

Bent Fabricius-Bjerre udsendte i 2004 albummet "Jukebox" under navnet Bent Fabric, hvor han blandt andet fik vokalassistance af Allan Vegenfeldt og Peter Frödin.

Herhjemme genererede pladen singlehittet "Jukebox", hvor Vegenfeldt sang på et track lavet af den nu 81-årige pianist i selskab med Remee og Paw Lagermann (blandt andet kendt fra Infernal).

Nu er turen så kommet til udlandet, hvor pladen for alvor er begyndt at røre på sig. Lige nu ligger Bent Fabric nummer 3 på den officielle japanske album-salgsliste med over 50.000 solgte eksemplarer af albummet. Det skyldes blandt andet, at førnævnte single er det 3. mest spillede nummer i hele Japan, og at videoen til "Jukebox" den næstmest spillede musikvideo.

Bent Fabric lavede i sidste uge interview til de nationale tv-nyheder i Japan, og et tv-crew er på vej til Danmark kun for at tale med legenden Bent Fabric, der netop nu planlægger en promotiontur til Japan i maj.

Også i USA er der lige nu stor interesse for Bent Fabric. "Jukebox" bruges lige nu i en landsdækkende tv-kampagne i USA for den nye iTunes/Motorola-mobiltelefon, og singlen ligger lige nu nummer 9 på Billboards Dance Club Play Chart. Det er en succes, der skal følges op, når albummet udsendes i USA i marts med en efterfølgende promotionturné.

ANNONCE