Nyhed

Medvirk i Junior Senior-video

Skyd genvej til MTV via musikvideoen til den danske duos næste single

Foto af Søren Solkær Starbird

Junior Senior har tilsyneladende indset, at når man er popstjerner, så bliver man også automatisk allemandseje. Og når man nu er allemandseje, ja, så kan man naturligvis lige så godt invitere alle indenfor til at deltage i løjerne. Således har Jesper Junior og Jeppe Senior besluttet at give alle deres fans mulighed for at deltage i videoen til deres næste singleudspil, der bliver nummeret "Can I Get Get Get".

Via Junior Seniors Myspace-side kan man downloade en mp3 af sangen samt teksten og læse nærmere instruktioner. Ganske kort beder bandet folk om at tage deres videokamera og gå ud i deres by et sted og optage sig selv synge sangen (gerne mens de spiller yo yo). Det understreges endvidere, at optagelserne meget gerne må finde sted i nogle omgivelser, som meget klart identificerer, at de står i for eksempel København, New York eller Nørre Snede.

Ud over dette skal optagelsen indeholde et lille ego-interview, hvor man fortæller, hvem man selv godt kunne tænke sig at møde og hvorfor. Derefter samler bandet alle de indsendte bånd og klipper en video sammen med et bredt udvalg af indslag fra de indsendte optagelser.

Fristen for indsendelse af bånd er den 15. marts, så det er med at fatte håndsvinget på det gamle smalfilmskamera.

Læs mere her

ANNONCE