Nyhed

Nye navne til Ringe Festival

En håndfuld nye navne føjes til programmet til den fynske upcoming-festival

Ringe Festival er nu klar med endnu en håndfuld navne til årets program, som i forvejen tæller lovede danske rocknavne som Magtens Korridorer og Rock Hard Power Spray. Ikke overraskende er der ikke tale om de helt store stjerner på den hjemlige scene, men til gengæld bliver der masser af plads til de fremadstormende talenter.

De mest rutinerede blandt de offentliggjorte navne er i denne omgang Klondyke (billedet), der med tre album på bagen efterhånden må betragtes som en rutineret kraft på den blomstrende dansksprogede og lyrisk betonede del af den hjemlige musikscene. Dog kan de ikke hamle op med rockgruppen Black Batmen, der har huseret på Fyn siden sidst i 1960'erne. Gruppen blev gendannet i forbindelse med etableringen af Rock Med Rynker i 2002 og er nu tilbage på livescenen.

Bryan Rice, der for tiden hitter tungt med nummeret ”No Promises” fra Nynne-soundtracket, stiller også op til start, hvilket også gælder Big Brother-stjernen Christian Brøns.

Sidste band i denne omgang er det lovende orkester Sidste Ambulance, der sidste år vandt den store talentkonkurrence Starfighters. Bandets debutalbum er planlagt til udgivelse i efteråret, men singlen ”Når Jeg Dør” har allerede imponeret på P3, hvor den har været valgt som "ugens uundgåelige".

ANNONCE