Nyhed

Tivoli rocker igen

Forlystelseshaven præsenterede i dag programmet til Fredagsrock, der i år bl.a. byder på Sugababes, Outlandish, Gavin DeGraw og TV-2.

UFO Yepha optrådte live med velspillende band foran Tivoli i København i dag kl. 12.00, da programmet til Fredagsrock 2006 blev offentliggjort. UFO Yepha gav en glimrende smagsprøve på, hvad Tivolis gæster kan opleve til maj, når duoen gæster plænen 5. maj: - Vi kommer og trykker den af med vores live-band, fortæller Yepha til GAFFA.dk og tilføjer, at UFO Yepha i skrivende stund kan opleves på turné i forbindelse med udgivelsen af deres nye album Ingen Som Os. - I morgen spiller vi Pumpehuset i København, så kom forbi og få en smagsprøve på fredagsrocken, opfordrer Yepha.

Fredagsrock, der løber af stablen for 10. gang, starter i midten af april. Frem til efteråret kan Tivolis gæster opleve en varieret række koncerter med artister som Magtens Korridorer, Sterling, Sanne Salomonsen, Carpark North, Randi Laubek, Michael Falch, Jokeren og UFO Yepha. Det komplette program kan ses i boksen til højre.

Magtens Korridorer, der netop har modtaget en DMA-statuette for Årets Nye Danske Navn, åbner ballet med højtråbende rockmusik fredag den 14. april, og den jyske rapper L.O.C. slutter fredagsrocksæsonen 22. september. Begge navne er i øvrigt også aktuelle på Grøn Koncert.

Programmet er overvejende præget af danske navne, men britiske Sugababes og amerikanske Gavin DeGraw (billedet) har også sneget sig ind på plakaten. Sidstnævnte optrådte sidste gang i Danmark i forbindelse med DMA i KB-Hallen, hvor han dog kun spillede et enkelt nummer. Det laver han formentlig om på, når han gæster plænen i Tivoli 11. august.

Udover fredagsrocken byder Tivoli også på koncerter med Pat Metheny 7. juli og Jamie Cullum 14. juli. Dette foregår i forbindelse med årets Jazzfestival.

Tivoli præsenterer desuden også rytmisk musik i Koncertsalen, som får fornemt besøg af The Flaming Lips 3. maj, Kelis 3. juli og Beck 11. august.

ANNONCE