Nyhed

Norah Jones færdiggør nyt album

"Not Too Late" udsendes i begyndelsen af 2007

Den amerikanske sangerinde udsender sit tredje album 30. januar i hjemlandet, mens det ser ud til, at resten af verden må vente lidt længere.

Det kommende album har fået titlen "Not Too Late", og for første gang har Norah Jones været med til at skrive alle sangene på albummet. Nogle af dem er skrevet sammen med hendes bassist Lee Alexander, der også har produceret albummet.

På opfølgeren til "Feels Like Home" fra 2004 får hun desuden hjælp af den respekterede sangskriver M. Ward (der for nylig gæstede Danmark) og Jeff Ziegler fra Kronos Kvartetten.

Jones har udover indspilningerne til "Not Too Late" faktisk haft ganske travlt på det seneste. Hun medvirker blandt andet på sangen "Sucker" sammen med Mike Patton på dennes Peeping Tom-plade, og sidste år dukkede hun op på Foo Fighters-pladen "In Your Honor".

Derudover indspillede hun en plade med bandet The Little Willies, og så spiller hun desuden en rolle i filmen "My Blueberry Nights", der har premiere til næste år og som er den første engelsksprogede film af den kinesiske instruktør Wong Kar-wai.

Tracklisten til "Not Too Late" kommer til at se således ud:

'Wish I Could'
'Sinkin' Soon'
'The Sun Doesn't Like You'
'Until the End'
'Not My Friend'
'Thinkin' About You'
'Broken'
'My Dear Country'
'Wake Me Up'
'Be My Somebody'
'Little Room'
'Rosie's Lullaby'
'Not Too Late'

ANNONCE