Nyhed

Pharoahe Monch tilføjet EPMD- og Noize-koncert

Queens-rapperen over dem alle tager revanche for sin aflyste Roskilde-koncert.

Vi var mange, der måtte gå forgæves til mester-rappperen Pharoahe Monch (udtales ”monsj”, red.), da han skulle spille på dette års Roskilde Festival. Sikke dog en forpulet skam. Men nu får vi så heldigvis chancen for at se en rapper, hvis kommercielle gennembrud skulle være kommet for lang tid siden, når han hooker op med legendariske EPMD og lige så legendariske danske DJ Noize.

Billetprisen er røget op med sølle 25 kroner på grund af denne tilføjelse, men nu skulle der således også være garanti for en helt skør skør hiphop-verden at træde ind i, når Store Vega, som et led i den nystartede Copenhagen Hiphop Festival, den 29. november blænder op for dette musikalske superbrag.

De, der allerede har købt billetter får således en ekstra kunstner over i hatten. De, der måtte blive lokket til af denne bonus kan således få lov at betale lidt ekstra.

Tjek for øvrigt Pharoahes MySpace-side – den indeholder tre nye mumre, der efter al sandsynlighed havner på hans kommende plade ”Desire”. Et album, afficionados har ventet på i årevis.

Billetlugen.dk står for billetsalget.

tjek det her shit!

ANNONCE