Nyhed

Et år med Friværdi

Et begivenhedsrigt års afslutning markeres i Magtens Korridorer med en lille tur rundt til rigets fem største byer

”I dag er det et år, 101 koncerter (tæl selv efter), én P3 Guld-pris for årets lytterhit, én Danish Music Award som årets nye danske navn, énogtyve kilo presseudklip, én orange scene og én million kilometer på de danske landeveje siden, at Magtens Korridorers album ”Friværdi” udkom”.

Sådan indledes en netop modtaget pressemeddelelse fra Magtens Korridorers management, der kalder præstationen ”en magtdemonstration uden sidestykke”.

Nu er det så tid til at vende tilbage til laboratoriet for at se, om der skulle være nye formler at brygge på. Magtens Korridorer vil undersøge, om krudtet i kanonen ikke er blevet fugtigt. Om de stadig kan lave nye sange. Om der ikke skulle være nogle sprængfarlige opskrifter på hit-dynamit på de støvede hylder i øvelokalet.

Men inden de undersøger den sag, vil bandet lige runde succes-året af med en lille afslappet mini-turné til landets fem største byer.

Afdansningsballerne foregår her:

6/10 Tobakken, Esbjerg
7/10 Store Vega, København – opvarmning med The Breakers
27/10 Skråen, Ålborg – opvarmning med Oberst
3/11 Cityarkaden, Odense – opvarmning med Oberst
18/11 Train, Århus – opvarmning med Oberst

Her er også en lille hilsen fra Johan Olsen & Co.:

"Magtens Korridorer takker for et forrygende år og kvitterer med en videohilsen i form af 1 stk. video-dokumentation for den
Danmarkshistoriske åbning af 2 festivaler (Ringe og Roskilde) samme dag". Se linket herunder.

En lille present fra Magtens Korridorer

ANNONCE