Nyhed

Sonic Youth samler b-sider

"The Destroyed Room" udsendes 11. december

Sonic Youth udsendte tidligere på året "Rather Ripped", og mindre end seks måneder senere er de nu igen klar med en ny udgivelse.

Denne gang drejer det sig dog om en opsamling af b-sider og sjældenheder, der udsendes 11. december under titlen "The Destroyed Room: B-sides and Rarities".

Denne udgivelse er desuden den sidste, bandet er forpligtiget til at udsende hos pladeselskabet Geffen, så det virker ganske sandsynligt, at de i det nye år vil finde et nyt selskab til at udgive deres fremtidige albums.

Til Billboard har bassist Kim Gordon udtalt, at pladeselskabet omkring udgivelsen af "Rather Ripped" fyrede en række af de personer, bandet havde arbejdet tæt sammen med. Derfor har hun svært ved at forestille sig, at Geffen, der har udsendt Sonic Youth-plader siden 1990, ønsker at samarbejde med dem fremover.

Men inden samarbejdet ophører helt, udsender bandet altså et album bestående af sjældne tracks, der kun har været tilgængelige på vinyl samt på kompileringer og internationale udgivelser plus nogle ikke tidligere udsendte sange.

ANNONCE