Nyhed

Endelig nyt fra Pharoahe Monch

Det var en stor skuffelse, da rapperen aldrig dukkede op på Roskilde i år, men kompensation i form af et nyt album er lige om hjørne

I et eksklusivt interview til sohh.com afslører rap-veteranen Pharoahe Monch (udtales monsj. red.) alias Troy Jamerson, udgivelses-datoen på sin længe ventede opfølger til 1999-hiphop-mesterværket ”Internal Affairs”.

Mangen en hiphop-fan begav sig glad til Arena-teltet på Roskilde i år, blot for skuffet at måtte konstatere endnu en rap-acts aflysning på festivalen. Pharoahe Monch dukkede til gengæld op på hiphop-festivalen Aarhus Took It for to år siden. Dengang præsenterede Århus-festivalen en af verdens vildeste og dygtigste mc’er med en fantastisk optræden til følge.

I årevis har rygterne om et nyt album floreret, og nu skulle den være god nok. Titlen, ”Desire”, har ligget fast siden i vinter, men nu er udgivelsesdatoen også blevet fastlagt: 23. november.


På trods af Pharoahe Monch’ utallige samarbejder med nærmest alt hvad, der kan krybe og gå af prominente amerikanske producere og rappere, har han på den kommende plade valgt, helt imod tidens hiphop-trend, ikke at inkludere gæster på ”Desire”. Om pladen siger Monch: ”Jeg synes, albummet er fantastisk. Jeg har virkelig hældt mit hjerteblod ned i det. Det er en meget inspirerende skive.”

Det siger de selvfølgelig allesammen, men lyt selv på første-singlen, ”Push”, der skulle være lige på trapperne. Hvis du ikke kan vente, anbefales Monch-bangeren "Agent Orange" – bare lige til at få pulsen op inden det nye materiale foreligger...

ANNONCE