Nyhed

Munch og Munk laver musik til Spot

Kim Munk og Henrik Munch arbejder på et projekt, der har uropførelse på Spot Festival

Der er kommet en række nye navne til programmet til Spot Festivals program, hvor flere af dem er ret specielle.

Først kan nævnes et samarbejde mellem Kim Munk fra The Broken Beats og Henrik Munch fra Sorten Muld, som er støttet af Statens Kunstfond. De to arbejder i følge en pressemeddelelse på et projekt, der beskrives således:

"En næsten timelang sammenhængende musikalsk historie, hvor idéoplægget kommer fra Kim Munk, og hvor Henrik Munchs arsenal af lagrede soundscapes såvel som helt nye kreationer bliver brugt til at forme historien. Udgangspunktet er en person, som netop har gået en katastrofal hændelse igennem, og hvor man så ser tilbage på det gode/onde, der leder op til".


Projektet vil få sin uropførelse til Spot Festivalen, hvor man også vil kunne opleve Jens Unmack, Hush og moi Caprice, der netop er blevet tilføjet programmet.

Derudover er Stella Polaris bestilt til at lukke op for elektroniske lydbølger og sprede stemningsfyldt chill-out-musik. Nogle af Danmarks førende dj's og electronica-navne, med Krede, Buda (Klovn) og Opiate i spidsen, vil byde på et afslappet musikalsk pitstop under den åbne blå himmel på Musikhusets grønne arealer.

Ydermere vil to nye århusianske navne – Matias og Løwenstein fra klubberne "Fresh" og "Loco" samt to af Stella Polaris' residente dj's, Nicka og Kalle B, få chill-out-konceptet til at gå op i en højere enhed.


Spot Festival 2007 afvikles i Århus i dagene 1.-2. juni, og billetsalget er sat i gang.

ANNONCE