Nyhed

Pras afliver Fugees-rygter

Rapperen betragter det som uhyre usandsynligt, at han nogensinde vil kunne arbejde sammen med Lauryn Hill igen

Rygterne om, at den kortvarige Fugees-gendannelse for år siden ville resultere i et album har kørt i noget tid, og sange som "Take It Easy" og "Foxy", der er kommet ud i senere år, har været med til at holde liv i de rygter.

Men i et interview med Allhiphop.com siger rapperen Pras, at han nok aldrig kommer til at samarbejde med Lauryn Hill igen.

"Før jeg samarbejder med Lauryn Hill igen, vil du have en bedre chance for at se Osama Bin Laden og George W. Bush drikke latte på Starbucks, mens de diskuterer udenrigspolitik. Lige nu tror jeg virkelig det vil kræve Guds indblanding at ændre hende; så langt ude er hun".


Fugees udsendte i 1996 albummet "The Score", der har solgt mere end 18 millioner på verdensplan. Året efter påbegyndte gruppens tre medlemmer solokarrierer, og siden da har bandet altså ligget lidt i bero, hvis man ser bort fra en række koncerter i 2005 og 2006.

Et tredje album fra gruppen ser altså nu ret utænkeligt ud, men så kan man trøste sig med, at Pras senere på året udsender sit andet soloalbum, der har fået titlen "Experience".

ANNONCE