Nyhed

Nyt dansk raptalent på vej

23-årige AndyOp udsender samfundskritisk mainstream-debut til sommer

Den unge rapper AndyOp blæser til hiphop-kulturkamp på sit kommende debutalbum, "Nærmest Perfekt", der til sommer udsendes på det nystartede, uafhængige pladeselskab Artiscope.

Udgangspunktet er hiphop, men AndyOp har ingen ambitioner om at forblive undergrund og lave musik for en lukket kreds. Derfor har han indgået pladekontrakt med det københavnske selskab Artiscope, der ikke kun udgiver hiphop, hvilket selskabets første udspil, det anmelderroste album "Collector" fra sangerinden Maria Køhnke, beviser.

Visionen for AndyOps album er at skabe et alternativ til den hiphop, der dominerer hitlisterne i øjeblikket. Indhold, budskaber og nærvær er i centrum, og det samme er eksperimenterende lyd og produktioner, der leveres af det forholdsvis ukendte producerteam Bach & Hagh.

AndyOps evner og musik har allerede vakt opsigt og sikret ham anerkendelse fra mange kollegaer. Han har således optrådt og/eller arbejdet sammen med respekterede kunstnere som Søren Strøm, Fantomet og stortalentet Negash Ali.

I øjeblikket arbejder AndyOp intenst på indspilningen af debutalbummet "Nærmest Perfekt", og det er planen, at albummet, der kommer til at rumme en håndfuld interessante gæster, skal lande i butikkerne i august 2007.

Hvis man allerede nu er nysgerrig, kan man opleve AndyOp live på Studenterhuset i København den 16. februar, hvor han optræder til arrangementet Upfront Hiphop Night.

AndyOp på MySpace

ANNONCE