Nyhed

Blonde Redhead udgiver nyt album

New York-bandet udsender opfølgeren til "Misery is a Butterfly" den 16. april

Efter en længere pladepause - cirka 4 år - udgiver trioen deres syvende album, der lyder "23". Sidste udgivelse fra den front, "Misery is a Butterfly" (2003), var melankolsk indierock af den mere vellykkede slags.

Det nye album "23" er produceret af bandet selv, som ifølge gruppen har været en "kamp" at indspille, da bandet skulle igennem tre vanskelige mastererings-processer, før pladen var færdig. Men det har også haft den fordel, at gruppen har fået frie hænder til at afprøve gruppens egne ideer. Selvom det har været en hård indspilningsproces, udtaler bandet, at de er meget tilfredse med deres første selv-producerede plade.

Æstetisk fortsætter gruppen i den samme rille som på gruppens forrige to udgivelser, men også mere utraditionelle instrumenter er at finde på albummet, blandt andet valdhorn.


Pladetitlen, "23", kommer af, at forsangeren i Blonde Redhead, japaneren Kazu Makino, er stødt på tallet i forskellige sammenhænge; dels da hun, sammen med resten af gruppen, var på vej til Italien og sad på flysæde 23, dels er Makinos bopælsnummer 23, ligesom hun bor på 23. gade i New York.

"23" udkommer som nævnt den 16. april – ovenikøbet på det legendariske indie-label 4AD, som mange indie-entusiaster forbinder med smagfuld og kvalitetsbevidst alternativ rockmusik.


Blonde Redhead på MySpace

ANNONCE