Nyhed

Natværk i Den Grå Hal fredag

The Floor Is Made Of Lava, Mike Sheridan med flere spiller for den gode sag i Den Grå Hal 9. november

Onsdag den 7. november er det igen blevet tid til Operation Dagsværk, dagen, hvor eleverne på landets gymnasiale uddannelser arbejder gratis en dag i en god sags tjeneste – i år til fordel for Gurani-indianerne i Bolivia.

Vanen tro er der også de såkaldte Natværk-arrangementer med koncerter rundt om i landet. Et af de større er Natværk i Den Grå Hal på Christiania fredag den 9. november, arrangeret af Christianshavns Gymnasium.

Her optræder en række af Danmarks mere spændende upcoming-navne. Nemlig dance-rockerne The Floor Is Made Of Lava (billedet), teenage-elektro-talentet Mike Sheridan, ska-gruppen Patchanka og de knap så kendte Carla (et engelsksproget band, ikke at forveksle med Carlas), Firehouse (danske reggaegruppe, ikke at forveksle med det amerikanske band af samme navn), dj-kollektivet Pladevennerne og People In Jumpsuits, som vi blankt skal indrømme, vi ikke ved meget om – men det kan man jo så dukke op og finde ud af. Men det er vist noget elektro-techno-noget, har vi hørt en lille fugl synge om.


Dørene åbnes kl. 19:00 og lukkes igen kl. 03:00. Billetprisen er 60 kroner før kl. 21 og 80 kroner efter.

Programmet er som følger:

19:00 Dørene åbnes – baggrundsmusik


19:30 Pladevennerne

20:15 People In Jumpsuits

21:00 Carla


21:45 Pladevennerne

22:15 Patchanka

23:00 Mike Sheridan


23:45 The Floor Is Made Of Lava

00:30 Mike Sheridan

01:15 Troels Egern / Firehouse


02:00 Musikken stopper
03:00 Dørene lukkes

Operation Dagsværks hjemmeside


ANNONCE