Nyhed

The Floor Is Made of Lava udgiver liveplade og genudgiver studiealbum

GAFFA.dk – alt om musik

The Floor Is Made of Lava genudgiver Howl At The Moon i anledning af albummets 10-årsjubilæum og udsender samtidig livepladen Live At The Moon den 17. april 2020. 

Efter næsten syv år uden videre livstegn langer et af landets mest markante rockbands fra 00’erne, The Floor Is Made Of Lava nu to album over disken.

Live at the Moon er 11 sange, som vi optog og udgav fra en ny festival hver uge i sommeren 2011, udtaler forsanger og sangskriver Tobias Kippenberger og tilføjer:

– Vi savnede noget, der smagte af bootlegs i den digitale tidsalder og udgav derfor sangene gratis til download via vores egen hjemmeside. Det er første gang, sangene bliver samlet på en vinyl, og de lyder stadig som en drøm – fuldt skrald med alle de skønhedspletter og sprængte blodårer, som hørte sig til.

LÆS OGSÅ: Hør The Floor Is Made of Lavas hyldestsang til prins Henrik

Imens Live At The Moon er en helt ny plade til The Lava-samlingen, så står studiealbummet Howl At The Moon som bandets kommercielle succes, der indbragte dem en guldplade for 10.000 solgte eksemplarer – noget som stadig er usædvanligt i dansk sammenhæng for et punkinspireret rockband. Om genudgivelsen udtaler Tobias Kippenberger:

– Det var en vild tid, som sendte os vidt omkring og tilsyneladende bed sig fast i folks hjerter. Man føler sig jo helt mytisk, når folk stadig lytter til musikken og sender indfølte beskeder så mange år senere. Så det var på tide at give pladen en tur mere i manegen.

Howl At The Moon fik i 2010 fire stjerner af GAFFAs anmelder Kristian Bach Pedersen og blev kaldt for ”et modigt og ret imponerende hamskifte”.

Den danske kvartet var aktive fra 2006 til 2013 og nåede at udgive tre studiealbum: All Juice, No Fruit i 2007, Howl At The Moon i 2010 og Kids & Drunks i 2012. Ud over at kreere en række radiohits som ”Do Your Sister”, "All Outta Love" og ”Lost in The Woods” åbnede gruppen også for en række verdensnavne som AC/DC og Oasis.

Siden har Tobias Kippenberger markeret sig som solist under navnet Kippenberger. Sidste år udgav han sit solo-debutalbum Kirken & Kroen. Guitarist Lars Rock og Asbjørn Nørgaard har markeret sig med bandet 11th Street Kids, der dog nu holder pause på ubestemt tid.

De to nye plader udkommer i et eksklusivt oplag af 500 eksemplarer.

The Floor Is Made of Lava – “All Outta Love”:

ANNONCE