Nyhed

Babyshambles stærkt tilbage i England

Singlen ”Delivery” ugens højst placerede nyhed på den britiske hitliste

Selv om Pete Doherty har gjort alt for at ødelægge sig selv – eller måske netop derfor – så er der stadig så meget sammenhængskraft i hans band Babyshambles, at deres nye single ”Delivery” er blevet ugens højeste placerede nyhed på den officielle engelske hitliste. ”Delivery” går ind på en sjetteplads, skriver gigwise.com. Singlen er forløberen for Babyshambles’ andet album, ”Shotter’s Nation”, der er gaden 1. oktober. Et album, der blandt andet byder på en gæsteoptræden af den 63-årige engelske folk-legende Bert Jansch.

Eneste anden nyhed på den britiske single-top 10 er Foo Fighters, der går ind på en ottendeplads med deres nye single, ”The Pretender”, forløberen for deres nye album, ” Echoes, Silence, Patience And Grace”, der er på gaden i dag.

Den engelske singlehitliste toppes for tredje uge i træk af det 17-årige jamaicanske reggae/dancehall-håb Sean Kingston og hans ”Beautiful Girls”.

I modsætning til Danmark sælger singler, primært i cd-form, stadig forholdsvis godt i Storbritannien.

Hvis har abonnement hos GAFFA Mobil eller er medlem af Klub GAFFA, kan du i øvrigt glæde dig over, at Babyshambles’ ”Delivery” medvirker på Klub GAFFA-cd’en i oktober. Hvis ikke du er abonnement eller medlem, kan det stadig nås. Klik ind på http://www.gaffamobil.dk eller http://klub.gaffa.dk

Og som om det ikke var nok, kan du i denne uge også høre hele det nye Babyshambles-album på MTV Danmarks hjemmeside.

Babyshambles' hjemmeside

Hør hele det nye Babyshambles-album på mtv.dk

ANNONCE