Nyhed

Keren Ann til Århus

Den israelsk/parisisk/newyorker-baserede sangerinde giver koncert under festugen

Den israelsk-fødte, 34-årige sangerinde Keren Ann spiller til Århus Festuge. Spillested og tidspunkt er endnu ikke fastlagt.

Keren Ann melder sig ind i en række af fransk-inspirerede, hviskende divaer, der er karakteriseret ved sarte stemmer og delvist drømmende melankolske, delvist uptempo melodier.

Hun er blevet karakteriseret som den nye Astrud Gilberto, Suzanne Vega, Hope Sandoval og bevæger sig i retningen af Feist og Sol Seppy.


Hun debuterede som fransksproget chanteuse i 2000 og brød for alvor igennem med "Nolita" i 2004, der ifølge GAFFAs anmelder er "...en ujævn, electropoppet affære, der langt overgås af hendes femte og på alle måder storslåede udspil."

Det femte album er hendes selvbetitlede "Keren Ann" fra slutningen af sidste år, som blandt andet har de fantastiske singler "Lay Your Head Down" og "Liberty", som hver især tilhører de førnævnte melankolske/uptempo-genrer. Begge kan du finde på hendes MySpace, og "Lay Your Head Down" kommer i øvrigt med på den næste Klub GAFFA-cd.

"Keren Ann" fik fuldt hus, seks stjerner af GAFFAs anmelder, og her følger flere lækkerier fra den anmeldelse:


"Keren Ann havde tidligere tendens til at hviske sine sange ihjel a la lydtapet, men denne gang raffinerer og videreudvikler hun i den grad sit udtryk. Pludselig brydes de klassiske guitar/klaver/stryger-arrangementer af grandiose korsatser, fløjtespil, klappende hænder og hvæsende guitarriff, numrene er så fantastisk melodiøse, at det er umuligt at vælge en favorit..."

MySpace


ANNONCE