Nyhed

GZA gæster Århus

En af Wu-Tang Clans grundlæggere besøger Voxhall

Det er kun en måneds tid siden, det legendariske hip-hop-kollektiv Wu-Tang Clan gæstede Store Vega - og nu er der allerede udsigt til besøg fra en af grundlæggerne af foretagendet, som bragede igennem med "Enter the Wu-Tang (36 Chambers)" i 1993.

To år senere udgav den Brooklyn-fødte GZA - med det borgerlige navn Gary Grice - sit andet soloalbum "Liquid Swords", der i lighed med førnævnte album har opnået klassikerstatus. Her medvirkede en række andre Wu-Tang-medlemmer, ligesom GZA har været gæst på adskillige af kollegernes plader.

GZA, alias Genius, er ofte blevet fremhævet som Wu-Tangs vægtigste lyriker. Således skrev GAFFAs anmelder eksempelvis, i forbindelse med udgivelsen af "Legend of the Liquid Sword" i 2002:


"GZA (har) altid været kendt for sine meget præcise og skarpe tekster og for at kunne male billeder med ord. Han er ekspert i at rappe i flere lag og er en af de få MC’er, der stort set altid har et seriøst budskab".

Oplev selv hiphop-fænomenet, når han gæster århusianske Voxhall som led i sin soloturné den 6. november. Billetterne, som koster henholdsvis 235 og 245 kroner, går i salg i dag.


GZA på MySpace

ANNONCE