Nyhed

Fever Ray-album kommer til marts

Første single fra The Knife-sangerindens sideprojekt udsendes 15. december

Der har været en del mystik omkring The Knife-sangerinden Karin Dreijer Anderssons projekt Fever Ray, som der pludselig dukkede historier op om i slutningen af oktober. Men nu kan pladeselskabet Bonnier Amigo bekræfte, at der er et album på vej, og at første single udsendes 15. december.

Singlen har fået titlen "If I Had A Heart", og det er samme track, som man har kunnet høre en version af på Fever Rays MySpace-side. Den kommer til at fungere som en forsmag på debutalbummet, der indtil videre ikke har en officiel titel, men som i hvert fald udsendes 18. marts.

Om det kommende album siger Karin Dreijer Andersson:

"Jeg havde så mange sange, at jeg bare blev nødt til at lave et album. Jeg troede, jeg ville have taget en længere pause, men det kommer åbenbart aldrig til at ske. Jeg kan ikke stoppe med at arbejde. Mit mål var at færdiggøre albummet, og nu hvor det er gjort, er jeg en smule rastløs (så det er godt, at The Knife skal skrive en opera). Gennem de senere år har jeg opdaget, at jeg også kan lide at synge, så jeg håber mit nye liveband vil finde vej til scenerne næste år. Vi øver os og bygger på noget smukt og fantastisk".

The Knife skal skrive musik til den danske opera "I Morgen Om Et År", der har premiere i september 2009. Men inden da kan det altså være, at Andersson tager sit sideprojekt med ud for at give smagsprøver fra det kommende album.

ANNONCE