Nyhed

Patrick Wolf beder fans om hjælp

Waliseren beder sine fans om at donere penge til produktionen af det kommende album

Det kommende dobbeltalbum fra Patrick Wolf har efterhånden været længe undervejs, og nu ser det ud til at sangskriveren er blevet lidt presset på økonomien. I hvert fald har han nu tilmeldt sig websiden Bandstocks.com, hvor fans kan købe en andel i en kommende udgivelse.

Planen er, at fans skal bidrage med 10 pund hver til at dække udgifter i forbindelse med produktionen, og til gengæld modtage koncertbilletter og limited edition-udgaver af pladen.

Om sit nye tiltag siger Wolf til NME:

"Det er begyndelsen på fremtiden for kunstnere og musikere i musikindustrien. Der er ingen måde, hvorpå vi fortsat kan sætte vores lid til konglomerate, forenede virksomheder".

På den måde følger Patrick Wolf i fodsporene på sangskriveren Jill Sobule, der har indsamlet over 85.000 dollars fra sine fans til indspilningerne af albummet "California Years", der udsendes i april 2009.

Hvorvidt Patrick Wolf kan indsamle samme beløb, må tiden vise. Planen er fortsat, at uanset hvad der sker, at Wolf vil udsende sit dobbeltalbum "Battle" i løbet af 2009.

ANNONCE