Nyhed

Patrick Wolf arresteret i San Fransisco

Politiet truede med skyde sangeren, efter han havde spyttet en dørmand i ansigtet

I søndags optrådte Patrick Wolf på Slim’s i San Fransisco som led i sin amerikanske turné. Ved lejligheden opstod der tumult, som førte til uoverenstemmelser med en dørmand. Wolf har forklaret om episoden på Twitter, hvor sangeren skriver følgende:

”Jeg blev arresteret af Politiet i San Fransisco for at spytte i ansigtet på en dørmand i selvforsvar. Jeg blev næsten skudt i ansigtet af en politibetjent. WTF? Betjenten sagde: ”fjern din lortemusik fra byen, og hvis du nogensinde forlader tourbussen, bliver du *****”

I et efterfølgende tweet fortsætter Wolf:

”Jeg har det ret Thelma And Louise-agtigt lige nu …har brug for søvn… jeg må ikke forlade bussen, ellers skyder politiet mig i hovedet. Det her land er sindssygt!!! For øvrigt indeholder mit spyt ifølge politiet her HELT SIKKERT HIV, svineinfluenza og hepatitis og er derfor kategoriseret som dødbringende våben!”

Wolf fortsætter dog sin amerikanske turné på trods af hændelsen. Præcis hvad der førte til, at han spyttede dørmanden i ansigtet, melder historien intet om.

Patrick Wolf har lige udgivet albummet ”The Bachelor”, som GAFFAs Lars Löbner Jeppesen belønnede med fem stjerner og skrev følgende bemærkninger om:

 ”Wolf forsætter […] fornemt stilen fra major label-albummet The Magic Position, med et sværmerisk og kalejdoskopisk virvar af genrer og følelser. Højdepunkterne hænger som perler på en silkesnor og tæller titler som Hard Times, Damaris, Thickets, Count Of Casualty, Vulture, Blackdown og titelnummeret, hvor den himmelsk hæse folk-sangerinde Eliza Carthy tilføjer tyngde og fiol. […] Det er så affekteret og avantgarde, at end ikke Marquis de Sade og Martin Hall kunne have fostret et mere talentfuldt vidunderbarn.”

Man kan i øvrigt høre Alec Empires hårdtslående remix af Patrick Wolf-nummeret ”Hard Times” her.

ANNONCE