Nyhed

Gratis koncert under Copenhagen Pride Week

På torsdag den 28. august afholdes en eksklusiv særkoncert på Rådhuspladsen i København. Du kan se hovedkunstnerne her.

Koncerten hedder "Under the Rainbow" og hovednavnene er Patrick Wolf fra England og den svenske sanger Jay-Jay Johanson. Sidstnævnte kunstner er kendt for sin melankolske stemme og har en del år på bagen, eftersom han debuterede tilbage i 1996. I en anmeldelse siger GAFFAs Jan Opstrup Poulsen om kunstneren Johanson:

"Jay-Jay Johanson er den tilknappede type, der gerne sidder og piller lidt i det, og sangene ender ofte i et par musikalske blindgyder i deres perfektionistiske stræben efter det rene udtryk."

Derudover har Johanson arbejdet sammen med den svenske elektroduo The Knife på nummeret "Marble House". Og det er første gang i sin lange karriere, at han giver koncert i Danmark.

Det andet hovednavn Patrick Wolf er kendt for at bruge en bred vifte af instrumenter i sin musik. I 2012 kunne han fejre 10 års jubilæum som albumudgivende kunstner. I den forbindelse lavede den engelske sangskriver akustiske genindspilninger fra hele sin karriere. Om udgivelsen udtalte han ifølge NME:

"Dette projekt begyndte, da jeg opdagede at jeg havde ti års jubilæum som musiker. Min første ep udkom da jeg var 19 år, og hen over de sidste ti år er min stemme vokset sammen med mig."

Patrick Wolf var sidst i Danmark i 2011, hvor han spillede i Vega, København. Det faldt sammen med hans femte albumudgivelse, som GAFFA gav tre stjerner i en anmeldelse

Hvis du har lyst til at opleve hovednavnene og mange andre kunstnere –helt og aldeles gratis – så kan du se mere information på facebook-evntet.

Programmet for koncerten er som følger:

17:30 - 18:30 Warm-up with DJ Tonny Liljenberg

18:30 - 19:00 Aleksander

19:00 - 19:30 Ankerdatter

19:45 - 20:30 Patrick Wolf (UK)

20:45 - 21:30 Jay-Jay Johanson (SE)

21:40 - 22:10 Feel Freeze

22:10 - 23:00 Esben Weile Kjær (Gold Lip)

ANNONCE