Nyhed

Patrick Wolf udgiver dobbeltalbum

Den flamboyante engelske sanger fejrer ti års jubilæum

Den 25. september er den engelske singer/songwriter Patrick Wolf klar med et dobbeltalbum i anledningen af sine ti år som albumudgivende kunstner. Albummet har fået titlen "Sundark & Riverlight" og kommer til at indeholde akustiske genindspilninger af sange fra hele Patrick Wolfs karriere.

Ifølge NME udtaler Patrick selv om projektet:

"Dette projekt begyndte, da jeg opdagede at jeg havde ti års jubilæum som musiker. Min første ep udkom da jeg var 19 år, og hen over de sidste ti år er min stemme vokset sammen med mig".

"Jeg startede med kun at spille på ét instrument og synge uden mirofon i folk-klubber, på gaden og på gallerier. Jeg savnede så meget den rå kommunikation og det spontane energi i en live situation. Da jeg gik i studiet, troede jeg, at jeg skulle indspille et one-man soloalbum, men jeg begyndte at drømme og hørte fagotter og bodhrans (en irsk tromme, red.). Dette er mit første fuldakustiske album, så jeg sikrede mig, at vi arbejdede med analoge bånd og indspilningsudstyr", udtaler Patrick Wolf.

Sidste år udkom singer/songwriterens femte album "Lupercalia", som af GAFFAs Lars Löbner Jeppesen fik tre stjerner og bandt andre følgende ord med på vejen:

"Blandt de himmelske popbrag finder man de tre singleudspil "The City", "House" og "Time Of My Life", der er blandt noget af det fineste, Wolf har kreeret, samt det lille barokke intermezzo "William", der gerne måtte have varet længere end sølle 51 sekunder".

Patrick Wolf fejrer ligeledes det ti års jubilæum med en verdensturné, som dog ikke bringer ham forbi Danmark. Vil man gerne opleve den flamboyante musiker live, kan man besøge nabolandet Sverige eller den engelske hovedstad, hvor Wolf vil være at finde den 24. august i Stockholm og den 29. i London. 

ANNONCE