Nyhed

The Fashion får international kontrakt

Bandet udsender i løbet af året deres seneste album internationalt og påbegynder snart en lang turné

Da GAFFA-redaktionen skulle kåre årets danske album, var The Fashions andet album med på listen over de ti bedste fra 2007, og nu ser det ud til, at man også i udlandet har fået øje for bandets åbenlyse kvaliteter.

I et interview med MTV kan frontmand Jacob Printzlau i dag afsløre, at gruppen har underskrevet en kontrakt med Epic Records i New York, der er et underselskab til Sony BMG, samt en aftale med RCA i London, hvilket betyder, at albummet nu udsendes internationalt.

Printzlau kan endnu ikke fortælle, hvornår pladen præcist vil lande i butikkerne rundt om i verden. Men det ligger dog fast, at gruppen allerede til februar begynder at spille jobs rundt om i verden.


Gruppens kommende turné starter på By:Larm-festivalen i Norge, og derefter gælder det Tyskland, Østrig og Schweiz for derefter at ende med jobs på SXSW-festivalen i Austin, Texas midt i marts som afslutning på en månedlang turné.

Den internationale pladekontrakt kom i hus efter en række store pladeselskaber havde været repræsenteret til en koncert på Gimle i Roskilde, og derefter kunne bandet i følge Printzlau nærmest vælge og vrage mellem tilbuddene.

Gruppen udsendte albummet "The Fashion" herhjemme i februar 2007.


ANNONCE