Nyhed

The Fashion tager på sommerturné i USA

Bandet spiller i alt 30 koncerter i sydstaterne, midtvesten og på øst- og vestkysten

Det er ikke kun herhjemme, at københavnerbandet The Fashion har markeret sig. Bandets blanding af punkrock, new wave og dansable beats giver et udtryk, der er blevet bredt bemærket og anerkendt.

The Fashion tager i juni og juli på en omfattende USA-turné med punkrockerne fra Alkaline Trio. Koncertsteder i både sydstaterne, midtvesten og øst- og vestkysten vil få besøg af det danske band, der giver i alt 30 koncerter over there.

Ud over USA-koncerterne spiller The Fashion også på Stadio SanSiro i Milano, Italien, med skotske The Fratellis og The Hoosiers den 31. maj og lørdag aften på dette års Roskilde Festival.


GAFFAs anmelder gav blandt andet bandets andet album fra sidste år følgende ord med på vejen i en fem-stjernet anmeldelse:

”Det er et flot og gennemarbejdet album, kvartetten har sendt på gaden. Igen går medrivende grooves hånd i hånd med indie-tristesse, men The Fashion favner bredere end hidtil antaget.”

The Fashion udgav deres selvbetitlede album i Danmark i februar 2007 og fulgte op med to landsdækkende turnéer samme år. I januar 2008 blev aftalen udvidet til også at inkludere Epic Records (US), RCA (UK), Red Ink i Tyskland, BMG Japan, Red Ink. i Australien og Sony BMG for udgivelse i resten af verden.


Så der er grobund for, at københavnerne nok skulle kunne klare sig fint i det store udland.

ANNONCE