Nyhed

The Gutter Twins til Århus

Dulli og Lanegan vender tilbage for at give koncert på VoxHall 8. august

Der var store roser til Greg Dulli og Mark Lanegan, da de under navnet The Gutter Twins i april gæstede et udsolgt Lille Vega i april måned.

Dulli har en fortid i Afghan Whigs og udgiver fortsat plader med The Twilight Singers, mens Lanegan var med i Screaming Trees (både Whigs og Trees udgav i 90'erne deres plader på det legendariske grunge-label Sub Pop) og nu ofte spiller med Queens Of The Stone Age.

Så det er vist ingen underdrivelse at sige, at vi her har fat i yderst kompetente musikere, der i marts fandt sammen igen på Sub Pop for at udgive deres debutplade som The Gutter Twins.


Pladen "Saturnalia" blev særdels velmodtaget og blev af GAFFAs anmelder kaldt "et fremragende og dragende album fyldt med patos og sjæl, hvor Dulli og Lanegan som makkerpar leverer ægte fuldblodsrock med masser af testosteron hentet direkte fra overhalingsbanen".

Duoen er blevet kaldt De Sataniske Everly Brothers, og nu er der altså mulighed for at se ondskaben udfolde sig i Århus, når de kommer forbi VoxHall.

The Gutter Twins spiller på VoxHall 8. august, og billetsalget er netop blevet sat i gang.


ANNONCE