Nyhed

Klub Golem uddeler Golem-prisen

Til subkultur-arrangementet spiller postpunk-bandet Melting Walkmen, og Golem-prisen går til kunstneren Leæther Strip

Det næste Klub Golem-arrangement afholdes i Odense d. 21. november, hvor der fejres en sen halloween. Man kan her glæde sig til, at det unge københavnske postpunk-band Melting Walkmen giver koncert.
 
Ydermere uddeles årets Golempris til den danske industrial-pioner, Leæther Strip (billedet), som dukker op for at tage imod. Leæther Strip har siden firserne dyrket genrer som synth, ebm og industrial, og har været med til at sætte gang i den efterfølgende danske techno- og electronicascene. Prisen gives til folk, der på den ene eller anden måde har haft betydning for den mørke og alternative subkultur i Danmark.

Leæther Strip takker for prisen og medbringer 100 compilation-cd'er fra pladeselskabet Alfa Matrix, der udover Leæther Strip selv også udgiver navne som Front 242. De første 100 gæster får en gratis cd. Herudover har Leæther Strip lavet et specielt Golem-remix af sit ”Law Of Jante”-nummer, som man også vil kunne høre denne aften.

Aftenens DJ’s er Ras Bolding, Changeling og Sue She, som vil byde på en musikalsk cocktail af goth og synth, industrial og neofolk med mere.
 
Klub Golem finder sted på adressen Badstuen, Østre Stationsvej 26, 5000 Odense C.

Tidspunkt: 20:00 - 02:00, entré: 50 kroner.
 
Klubgolem.dk

Leæther Strip på MySpace

Melting Walkmen på MySpace

ANNONCE