Nyhed

Ultravox gendannes

Den klassiske opstilling med Midge Ure i front tager på en engelsk turné til april

Den engelske gruppe Ultravox debuterede i 1977, og dengang stod sangeren John Foxx i front foran Warren Cann, Chris Cross og Billy Currie. Det var dog først med tilføjelsen af skotske Midge Ure som sanger og udgivelsen af albummet "Vienna" i 1980, at bandet for alvor opnåede succes.

Bandet oplevede deres storhedstid over de kommende år, men i 1985 spillede de til Live Aid deres sidste koncert med det klassiske line-up. Efterfølgende blev trommeslageren Warren Cann, der ud over at have skrevet de fleste af bandets tekster sammen med Midge Ure også sang på flere sange, nemlig fyret. Han medvirker derfor ikke på gruppens sidste 80'er-plade "U-Vox".

Bandet blev herefter opløst i 1988, og selvom forskellige forsøg på en gendannelse blandt andet har resulteret i albummet "Ingenuity", så har de primært været bygget omkring keyboard-manden Billy Currie og forskellige nye musikere.

Men nu kan NME rapportere, at de fire mand bag hits som "Vienna", "Reap the Wild Wind" og "Dancing with Tears in My Eyes" er gået sammen igen for at spille en række engelske koncerter til april.

Gruppen har indtil videre planlagt fjorten koncerter i hjemlandet, men det vides endnu ikke, om deres Return To Eden-turné senere også vil bringe dem videre rundt i Europa.

ANNONCE