Nyhed

Klub Rolig er tilbage

Afdæmpede singer-songwritere og eftertænksomme dj's kan opleves i Nansensgades Beboerhus i København med start i aften

Efter en lille pause er den københavnske Klub Rolig tilbage, på et nyt sted, en ny dag og med ny fast dj. Det månedige arrangement finder fremover sted den sidste onsdag fra 21-01 i hver måned i Nansensgades Beboerhus på adressen Ahlefeldtsgade 33 (altså ikke Nansensgade), København K. Den faste dj Le Gammeltoft har desuden fået selskab af en af Danmarks absolutte dj-veteraner, Kjeld Tolstrup.

Klub Rolig slår dørene op igen første gang i aften, altså onsdag den 29. oktober. Vanen tro er der koncerter med afdæmpede singer-songwritere og prominente gæste-dj's, der spiller eftertænksomme, mørke og efterårsagtige toner. Klub Rolig starter op med sangskriveren N. Grandjean, der også er kendt fra Luke, og som albumdebuterede som solist i april med albummet "Carrying Stars". Aftenens gæste-dj er Kristian Leth, tidligere vært i DR1's musikprogram Liga og nuværende musiker i bandet The William Blakes, medejer af pladeselskabet Speed Of Sound, forfatter med mere.

Næste arrangement bliver onsdag den 26. november, hvor gæste-dj bliver Kashmir-sanger Kasper Eistrup.

Vanen tro er der gratis adgang til Klub Rolig.

Klub Rolig har tidligere fundet sted den sidste søndag hver måned på klubben Gefährlich på Nørrebro, men er nu altså flyttet.

 

ANNONCE