Nyhed

Maria Timm på vej med debutalbum

Kvinden bag denne uges P3-uundgåelige udsender album til marts

Den århusianske sangerinde og musiker Maria Timm er de senere år markeret sig stærkt som først bassist i The Broken Beats, siden som bassist, keyboardspiller, korsangerinde med mere i Marybell Katastrophy – en plads hun stadig varetager – og senest med sit eget band, Maria & Metammit. Bandet har nu taget navneforandring, så de blot hedder Maria Timm, men det er altså et band, skønt frontfiguren må formodes at have det sidste ord.

Maria Timm har, som P3-lyttere nok har bemærket, lavet denne ugens uundgåelige på P3, "Dirty Place". Sangen er forløberen for Maria Timms debutalbum, der udkommer i marts 2009 på pladeselskabet Merger, der også har Marybell Katastrophy i stalden. Distributør bliver A:larm Music.

Maria Timms debutalbum kommer til at byde på både skæv, iørefaldende, poppet, eksperimenterende og dansabel elektropop ikke langt fra Marybell Katastrophy, med en både sødmefuld og skarp vokal i front.

Allerede i aften, altså den 31. oktober, kan du opleve Maria Timm live, på Pakhuset i Århus som en del af RECession-festivalen. Københavnerne kan glæde sig til et besøg 26. november på Borups Højskole.

Marybell Katastrophy udgiver i øvrigt 24. november deres debutalbum, "The More", opfølgeren til deres to meget roste ep'er "This Is The One" og "You Are The Two", der kun er udkommet på vinyl og som download. Albummet udkommer imidlertid også på cd.

ANNONCE